Contacte

POSI'S EN CONTACTE

Si ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres per a poder demanar qualsevol tipus d'informació, a través de les dades, o a través del nostre formulari. Gràcies.

Carregar arxius
El tamany màxim per a cada arxiu és de 10.0 MB

  La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de RES. GERIATRICA SANT DOMENEC. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix a l'article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a RES. GERIATRICA SANT DOMENEC perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable.

  En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a RES. GERIATRICA SANT DOMENEC, al domicili AV. COMTE JAUME URGELL, 1, 25600 BALAGUER, (Lleida) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a admin@resi.cat

  captcha
  Dades de contacte
  • 973 44 75 00
  • info@resi.cat
  • Av. Comte Jaume d'Urgell, 1, 25600 Balaguer, Lleida
  Atenció! Aquest site utilitza cookies i tecnologia similar. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.
  MÉS INFORMACIÓ