Notícies

Festa 36 Aniversari Residència Sant Domènec

L´Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec ha celebrat, un any més, l´aniversari de la seva fundació (1982 – 2018). Enguany s´ha commemorat el 36è aniversari.

Els actes que s´han dut a terme per celebrar-lo han estat els següents:
12h. Missa solemne per als residents, socis i simpatitzants de la residència a l’església de St. Domènec, oficiada pel Rector de la Parròquia de Balaguer: Msn. Joan Pujol i acompanyada per la coral Veus canores del casal d’avis.
13.30h. Dinar de germanor a la residència.

A la sala d´actes del centre:
16.30h. Actuació del grup d’havaneres Vent de Ponent
17.30h. Homenatge als residents de 80 anys i als nouvinguts de 80 o més edat.
Finalment, es convida a coca i moscatell a tots els assistents.

Els residents, són els protagonistes d´aquesta festa d´aniversari. En ella, no només es commemora l´aniversari de la seva inauguració, sinó que també, es ret un merescut homenatge a alguns residents. Aquests són els que durant el 2018 han complert o compleixen 80 anys i els residents nouvinguts durant el 2018 majors de 80 anys.
Aquest any, l´homenatge ha recaigut sobre 20residents de diferents localitats de la comarca.
A tots ells, se´ls llegeix la seva història de vida. Es tracta d´un resum positiu i entranyable amb els fets més destacats. Aquest s´acompanya amb la projecció de diferents fotografies de la seva història vital, cedides per la família d´aquests. Acte seguit, se´ls obsequia amb regals per part de la residència i de les diferents autoritats convidades a l´acte.

Els actes han estat presidits pel Sr. Jaume Camarasa i Garcia (President de l´Associació), l’alcalde de Balaguer, Sr. Jordi Ignasi Vidal, la Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concepció Canyadell, el Rector de la Parròquia de Balaguer, Msn. Joan Pujol i resta de membres de la Junta Directiva de l’Associació.

Cal destacar que, un any més, la jornada festiva ha estat un èxit. S´ha obtingut una excel·lent resposta per part de tota la comunitat vinculada a la residència (residents, familiars de residents, socis i simpatitzants de la residència...).
Així doncs, a part de ser una jornada festiva ha estat també, un punt de trobada, un any més, entre totes les persones vinculades la residència.

Atenció! Aquest site utilitza cookies i tecnologia similar. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.
MÉS INFORMACIÓ D'ACORD