Notícies

Festa 36 Aniversari Residència Sant Domènec

L´Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec ha celebrat, un any més, l´aniversari de la seva fundació (1982 – 2018). Enguany s´ha commemorat el 36è aniversari.

Els actes que s´han dut a terme per celebrar-lo han estat els següents:
12h. Missa solemne per als residents, socis i simpatitzants de la residència a l’església de St. Domènec, oficiada pel Rector de la Parròquia de Balaguer: Msn. Joan Pujol i acompanyada per la coral Veus canores del casal d’avis.
13.30h. Dinar de germanor a la residència.

A la sala d´actes del centre:
16.30h. Actuació del grup d’havaneres Vent de Ponent
17.30h. Homenatge als residents de 80 anys i als nouvinguts de 80 o més edat.
Finalment, es convida a coca i moscatell a tots els assistents.

Els residents, són els protagonistes d´aquesta festa d´aniversari. En ella, no només es commemora l´aniversari de la seva inauguració, sinó que també, es ret un merescut homenatge a alguns residents. Aquests són els que durant el 2018 han complert o compleixen 80 anys i els residents nouvinguts durant el 2018 majors de 80 anys.
Aquest any, l´homenatge ha recaigut sobre 20residents de diferents localitats de la comarca.
A tots ells, se´ls llegeix la seva història de vida. Es tracta d´un resum positiu i entranyable amb els fets més destacats. Aquest s´acompanya amb la projecció de diferents fotografies de la seva història vital, cedides per la família d´aquests. Acte seguit, se´ls obsequia amb regals per part de la residència i de les diferents autoritats convidades a l´acte.

Els actes han estat presidits pel Sr. Jaume Camarasa i Garcia (President de l´Associació), l’alcalde de Balaguer, Sr. Jordi Ignasi Vidal, la Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concepció Canyadell, el Rector de la Parròquia de Balaguer, Msn. Joan Pujol i resta de membres de la Junta Directiva de l’Associació.

Cal destacar que, un any més, la jornada festiva ha estat un èxit. S´ha obtingut una excel·lent resposta per part de tota la comunitat vinculada a la residència (residents, familiars de residents, socis i simpatitzants de la residència...).
Així doncs, a part de ser una jornada festiva ha estat també, un punt de trobada, un any més, entre totes les persones vinculades la residència.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok