Presentació

presidentbL'Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec, és una entitat benefico-social, sense afany de lucre i declarada d'Utilitat Pública, que està orientada a donar servei assistencial a les persones grans, en unes instal·lacions àmplies i dotades de les màximes comoditats.

Els residents gaudeixen de tots els serveis assistencials, prestats per un gran equip de professionals que s'estimen la feina. El respecte i qualitat, juntament amb un tracte humà exquisit esdevenen la seva prioritat.

La residència està ubicada al cor de la ciutat de Balaguer, al costat del riu Segre i davant de la muntanya del Sant Crist, els quals li proporcionen un entorn natural i alhora li permeten gaudir de la vida urbana gràcies a la seva excel·lent situació. Al costat hi ha l'església de Sant Domènec i el seu magnífic claustre, que els residents poden admirar des del menjador i des de moltes de les habitacions i espais comunitaris.

Es va inaugurar a l'octubre del 1982 i al llarg d'aquests anys s'han anat fent millores i ampliacions fins arribar a una superfície total de 6.500 m2 útils, sense barreres arquitectòniques i degudament climatitzat amb calefacció i aire condicionat. Tenim una capacitat per atendre 147 residents en 81 habitacions individuals i 33 habitacions dobles. Totes dotades de bany complert, connexions a TV, telèfon, intercomunicadors, alarmes, etc. Hi ha Consultori mèdic, atenció psicològica, cafeteria, capella, saló social, sales d'estar, gimnàs, servei de fisioterapeuta, podologia, assistència i educació social. Cuina i bugaderia pròpies, etc.

En aquesta finestra al món que és Internet, m'agrada destacar i agrair la tasca de totes les persones i Institucions que al llarg d'aquests anys, han ajudat a l'associació, ja sigui col·laborant amb aportacions econòmiques, de voluntariat, formant part de les diferents Juntes Directives o bé participant amb activitats culturals i de lleure. Menció especial mereixen els promotors i fundadors de l'associació, així com tots els qui han estat i en son socis.

En els diferents apartats d'aquesta pàgina web, podran observar una petita mostra de la gran quantitat d'activitats que es realitzen al centre, les nostres instal·lacions, etc., tot orientat al benestar dels residents.

La voluntat de la Junta Directiva que m'honoro de presidir, es aconseguir fer créixer aquesta Associació dins d'uns nivells de qualitat, atenció i respecte a la gent gran excel·lents.

 

Jaume Camarasa.
President de l'Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec.