Notícies

Calendari d'activitats disponible a la web

Els informem que a partir d'ara penjarem mensualment el calendari d'activitats de la residència a la nostra pàgina web. Amb això pretenem que totes les famílies puguin estar informades de totes les activitats que es realitzaran per poder així acompanyar al seu familiar. 

L'objectiu de les activitats és mantenir i potenciar les capacitats físiques, psíquiques i socials dels residents.

Les activitats on està especificat que estan obertes a  famílies són de lliure assitència i s'hi pot participar de forma esporàdica.

No fa falta comfirmació prèvia a l'activitat exceptuant la festa dels anys del propi familiar.

Hi ha un seguit d'activitats habituals que es repeteixen cada mes que són les següents:

 JOC DE PREGUNTES, cada dimecres de 5.15h a 6h. al saló. Joc per estimular les capacitats cognitives.

 TALLER DE PUZLES, dilluns i dimarts a les 4h. al saló.

 TALLER DE PREMSA, divendres a les 12h al bar.

BINGO : els dijous, de 5 a 6h. al saló, excepte quan es duu a terme la « Festa dels anys » o altres activitats com conferències…etc.

 FESTA DELS ANYS, normalment l´últim dijous de final de mes a les 5h de la tarda al saló. Hi celebrem l´aniversari de tots els residents que fan anys aquell mes.

PEL.LÍCULA : L´ultim diumenge de cada mes a les 11.30h al saló.

Els calendaris extraordinaris mensuals els trobaran al panell del vestíbul de la residència St. Domènec i també penjats a la nostra web dins la pestanya NOTICIES a l'apartat CALENDARIS o al següent link http://resi.cat/blogok/calendaris.

Els invitem a participar.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok