l'Associació

assoc2019L'Associació Residència Sant Domènec la integren persones nascudes o residentes a Balaguer, bé que viuen a la comarca, o amb vincles amb la ciutat. Tots els membres de la Junta Directiva realitzen les seves funciones de forma altruista, és a dir, sense rebre cap mena de compensació econòmica pel seu esforç.

Com a tasques primordials l'associació es dedica a atendre a la tercera edat i ajudar-la en la seva promoció humana i el seu desenvolupament integral , a més de donar acollida i casa, en bona convivència, a persones major de seixanta-cinc anys .

El número de socis s'ha duplicat d'ençà els primers anys de la Residència i són molts els socis que en tenen sol·licitat l'ingrés.Viabviament això ha de ser un indicador de la bona cualitat dels serveis i activitats del center iaientient per a la constant millora del nivell de confort i qualitat de les instal·lacions.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.