l'Associació

associacioL'Associació Residència Sant Domènec la integren persones nascudes o residents a Balaguer, o bé que viuen a la comarca, o amb vincles amb la ciutat. Tots els membres de la Junta Directiva realitzen les seves funcions de forma altruista, és a dir, sense rebre cap mena de compensació econòmica pel seu esforç.

Com a tasques primordials l’associació es dedica a atendre a la tercera edat i ajudar-la en la seva promoció humana i el seu desenvolupament integral, a més de donar acollida i casa, en bona convivència, a persones majors de seixanta-cinc anys.

El número de socis s’ha duplicat d’ençà els primers anys de la Residència i són molts els socis que en tenen sol·licitat l’ingrés. Òbviament això ha de ser un indicador de la bona qualitat dels serveis i activitats del centre i un al·licient per a la constant millora del nivell de confort i qualitat de les instal·lacions.

Atenció! Aquest site utilitza cookies i tecnologia similar. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.
MÉS INFORMACIÓ D'ACORD