l'Associació

associacioL'Associació Residència Sant Domènec la integren persones nascudes o residents a Balaguer, o bé que viuen a la comarca, o amb vincles amb la ciutat. Tots els membres de la Junta Directiva realitzen les seves funcions de forma altruista, és a dir, sense rebre cap mena de compensació econòmica pel seu esforç.

Com a tasques primordials l’associació es dedica a atendre a la tercera edat i ajudar-la en la seva promoció humana i el seu desenvolupament integral, a més de donar acollida i casa, en bona convivència, a persones majors de seixanta-cinc anys.

El número de socis s’ha duplicat d’ençà els primers anys de la Residència i són molts els socis que en tenen sol·licitat l’ingrés. Òbviament això ha de ser un indicador de la bona qualitat dels serveis i activitats del centre i un al·licient per a la constant millora del nivell de confort i qualitat de les instal·lacions.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok