Notícies

RESIDÈNCIA ST. DOMÈNEC: 40 ANYS DE COMPROMÍS I QUALITAT


El passat cap de setmana vam celebrar el nostre 40è aniversari amb dues dates de celebració.
El 29 de setembre on vam homenatjar als col·laboradors que donen suport en les activitats socioculturals de la residència, amb la participació de 170 persones.
El 1 d'octubre, es va celebrar una missa presidida per l'Arquebisbe d'Urgell, Exc. Sr. Joan-Enric Vives, seguida de l'entrega de plaques de reconeixement a persones i entitats rellevants en la història de la residència. Les autoritats van fer parlaments, destacant que la residència Sant Domènec està entre les 10 millors de Catalunya.
Posteriorment, s'inaugurà una exposició fotogràfica "40 anys de compromís i qualitat" al claustre de Sant Domènec i es va oferir un aperitiu amenitzat pel grup Ksonronda per als més de 450 assistents, incloent socis, residents, familiars i simpatitzants.
Gràcies a tots per acompanyar-nos!!
La Residència Sant Domènec és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública des de 1981. Va ser creada per iniciativa d´un grup de persones de Balaguer i ha tingut diversos presidents, essent Jaume Camarasa l'actual. Està ubicada en un antic convent i va superar els esculls financers dels seus inicis. Al llarg de la seva història ha comptat amb 2.495 socis i ha atès a 883 residents. Actualment, atén a 145 residents d una edat mitjana de 88 anys. Compta amb 85 professionals, 81 habitacions individuals i 33 dobles en unes instal·lacions de 6.700 m². Cal destacar la seva sostenibilitat i compromís amb el medi ambient. És autosuficient en serveis com cuina, bugaderia i neteja, i té certificacions de qualitat ISO 9001 i UNE-158101 des de 2011.
El nostre objectiu és el benestar integral dels residents. Per això, el lema és “Compromís i qualitat”. Com a entitat sense ànim de lucre, tots els resultats i llegats obtinguts, es reinverteixen en la millora de les instal·lacions i en benefici dels residents.