Notícies

Ofrena floral St. Crist de Balaguer

Un any més, la residència no s´ha volgut perdre una de les activitats més emblemàtiques i que donen el tret de sortida a la festa Major del Sant Crist, l´ofrena floral.
Al matí, tots els residents interessats s´han desplaçat, acompanyats per personal laboral i familiars, en un autocar adaptat fins al Santuari del Sant Crist. Allí, han pogut oferir flors al nostre sant patró i també, han pogut gaudir de la companyia dels nens i nenes de les diferents escoles de Balaguer que participen en l´ofrena.
El fet de poder pujar al Sant Crist, per als residents, ja és un motiu de gran satisfacció i fer-ho amb motiu de la festa Major, encara ho és més.
Gràcies a aquesta activitat els residents no perden el contacte amb el seu medi i a més, es dóna resposta a les seves necessitats esperituals. Alhora els permet reviure una tradició que està molt arrelada a Balaguer i que els genera bons records.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok